Удружење бујичара Србије

• Smanji veličinu teksta
26.07.2012.

Susreti bujičara Srbije na Đerdapu

Ove godine jubilarni 30. Susreti bujičara biće obeleženi od 5-7.09.2012. posetom Đerdapu i kulturno istorijskim spomenicima duž đerdapske akumulacije. Upravni odbor Udruženja bujičara Srbije doneo je odluku da se prilikom ovih susreta poseti HE Đerdap, najveća hidroelektrana u ovom delu Evrope, đerdapska akumulacija, u čijem slivu se nalazi veliki broj objekata za zaštitu od erozije, bujica i nanosa, kao i kulturno-istorijskih spomenika (Viminacijum, Lepenski Vir¸ manastir Vratna). Takođe, tokom ovog putovanja obići ćemo i prirodni fenomen Vratna, kao i etno-selo Rajačke pimnice.

Da bismo zadržali kontinuitet u tradicionalnom održavanju susreta bujičara i pokušali da vratimo entuzijazam starih bujičara u druženju i razmeni iskustava iz struke, stručno usavršavanje mlađih kolega, kao i afirmaciju ove struke u današnje vreme, organizujemo 30. Susrete bujičara, sa stručnim i kulturno-istorijskim obilaskom istočne Srbije.

Svaki učesnik Susreta dobiće po jedan primerak stručno - turističko - propagandnog materijala.

Za učešće na susretima treba uplatiti kotizaciju u iznosu od 17.800 dinara na tekući račun 160-8541-61 kod banke Intesa, sa pozivom na broj 64/12.

Navedenim iznosom obezbeđen je: prevoz autobusom (po Programu), smeštaj, ishrana i publikacije.

Prijava i uplata, primaju se najkasnije do 20.08.2011.godine i taj rok mora da se poštuje.

Posle navedenog roka, uplate se neće uzimati u obzir, zbog aranžmana sa turističkim i hotelskim organizacijama u Donjem Milanovcu i Kladovu. Ukoliko broj učesnika bude manji od 35, Susreti će biti otkazani, a uplata vraćena, o čemu ćete biti obavešteni do 31.08.2012.godine.

Za sve informacije obratite se Milutinu Stefanoviću, na telefon 011/3906-461.

Molimo preduzeća da podrže organizaciju, jubilarnih 30.Susreta bujičara koji su postali stalna društvena i stručna manifestacija naše struke. Takođe, molimo da se pridržavate navedenih rokova za prijavu i uplatu, jer u protivnom organizator neće biti u mogućnosti da vam obezbedi smeštaj po programu.

NAPOMENA: Pošto ćemo imati i terenski deo obilaska, molim kolege da ponesu adekvatnu odeću i obuću za teren.

Pretraga

Baneri